Vuxenutbildning Stockholm på Saco studentmässa

Datum:

Tid:

Plats: Kistamässan, Arne Beurlings Torg 5, 164 40 Kista

Välkommen på Saco studentmässa, en mässa för dig som ska välja eftergymnasial utbildning.

Saco Studentmässa är en inspirations- och faktakälla för alla som ska välja eftergymnasial utbildning. På mässan samlas svenska och internationella utställare, Sacos yrkesexperter samt arbetsgivare och organisationer som du har nytta av i studievalet.

Stockholms stad deltar på mässan med representanter från komvux och yrkeshögskolan. I vår komvuxmonter hittar du information om vårt utbud inom vuxenutbildning och har möjlighet att prata med studie- och yrkesvägledare. Vi kommer även att ha representanter från Åsö vuxengymnasium som informerar om sina kurspaket och yrkesutbildningar. I vår monter om yrkeshögskolan hittar du Frans Schartaus Handelsinstitut, Stockholms stads egna yrkeshögskola.

Hitta hit

Du hittar Kistamässan på Arne Beurlings Torg 5 i Kista.
Pendeltågsstation: Helenelund
Tunnelbanestation: Kista

Skapa ett konto för gratis entré

Om du registrerar ett konto på www.sacomässan.se innan mässan får du gratis entré. Vid betalning i kassan kostar inträde 100 kronor.

Läs mer om våra utställare

Kategorier: